Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 02.07.2022.


MERI CETINIĆ - MALO MORA NA MOM DLANU/UŽIVO U HNK SPLIT   Ispis  E-mail 
21.07.2004.
MERI CETINIĆ - MALO MORA NA MOM DLANU/UŽIVO U HNK SPLIT
 
MenArt 

Album "Malo mora na mom dlanu" MERI CETINIĆ donosi izbor od 16 pjesama sa koncerta održanog u HNK Split 4.05.1999.godine uz dodatak jedne pjesme snimljene na koncertu 5.05.2001. u KD "V.Lisinskog".
Uz M.Cetinić su nastupili: J.Banov, Z.Brodarić, N.Bego, Ž.Siriščević, Ž.Milić, B.Popov, N.Šiškov, B.Brodarić, A.Milano, T.Brajčić, A.Cetinić, te kao gosti: T.Spalato, Z.Kondža, O.Dragojević, S.Breko i klape "Kumpanji", "Cesarice", "Sinj", "Dalmatinke", "Puntari" i "Nostalgija".

 

POPIS PJESAMA:
 1. JUBAV SI MOJA ZAUVIK
 2. ZEMLJA DIDE MOG
 3. MALO MORA NA MOM DLANU
 4. ME AND BOBBY MCGEE
 5. KONOBA
 6. BUDI DOBRA PREMA NJEMU
 7. ZAR SI ŽELIO BAŠ TO
 8. WILL YOU STILL LOVE ME TOMORROW
 9. SAMO TUGA OSTAJE
10.ČET'RI STAĐUNA
11.U MENI BUDIŠ ŽENU
12.YOU'VE GOT A FRIEND
13.MOJA LJUBAV JE K'O MORE
14.U PROLAZU
15.MORE
16.LASTAVICA
17. KONOBA (KD "V.Lisinskog")

Diskografija:
- MERI (Jugoton, 1979.)
- JA SAM ŽENA (Jugoton, 1980.)
- U PROLAZU (Jugoton, 1981.)
- AS (Jugoton, 1982.)
- PRAŠINA S PUTA (Jugoton, 1983.)
- NAJVEĆI USPJESI (kompilacija) (Jugoton, 1984.)
- MERI VI (Jugoton, 1985.)
- POTRAŽI ME (Jugoton, 1988.)
- ZLATNI SNOVI (Jugoton, 1989.)
- NAJVEĆI USPJESI br.2 (kompilacija) (Croatia Records, 1992.)
- ZAŠTO TE VOLIM (Croatia Records, 1993.)
- MORE (kompilacija) (Croatia Records, 1994.)
- PUTOVANJA (Orfej, 1998.)
- MALO MORA NA MOM DLANU/UŽIVO U HNK SPLIT (MenArt, 2001.)


Pregled izdanja
Pregled po izdavačima

Prošla izdanja


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji




Hosted by POSLUH www.posluh.hr