Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Novi album The Chemical Brothers "Further"   Ispis  E-mail 
26.07.2010.

The Chemical Brothers objavili su svoj sedmi studijski album, "Further", najavljen singlovima "Escape Velocity" i "Swoon". Ovaj album je prvo izdanje benda koje donosi i filmiće koji prate svaku od 8 pjesama na albumu. Gotovo tri godine od izlaska njihovog petog uzastopnog #1 albuma u Velikoj Britaniji "We Are The Night", na novom albumu "Further" Tom Rowlands i Ed Simons istražuju bezgranične mogućnosti svog zvuka.

Odlazeći na put kroz četiri dekade elektronske buke, Tom i Ed ufurali su se u zvuk njihovih povremenih "Electronic Battle Weapon" izdanja i dopustili su da taj križanac veličanstveno mutira na cijeli novi album. Semplirani vokali i dijelovi vokala provučeni su kroz pojedine stvari u želji da se stvori atmosfera s njihovih legendarnih live setova. "Further" je kulminacija gotovo dvije dekade psihodeličnih istraživanja, virtualna kolekcija koja donosi The Chemical Brothers u svom najopuštenijem i najmelodičnijem izdanju.

"Further", osim osam novih pjesama, donosi i novu suradnju s dugogodišnjim vizualnim partnerima Adamom Smithom i Marcusom Lyallom, koji su za svaku od pjesama kreirali i prateće video materijale, također stvorene za snimanja albuma.

Filmovi su premijerno emitirani na koncertima benda, a nakon njih, naći će se na posebnom DVD izdanju. 

POPIS PJESAMA:

1. Snow
2. Escape Velocity
3. Another World
4. Dissolve
5. Horse Power
6. Swoon
7. K+D+B
8. Wonders Of The Deep



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji