Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Drama go-go swing orchestra u Tvornici kulture   Ispis  E-mail 
25.05.2010.

27. svibnja 2010. Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će 12 najpoznatijih hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića, Louisa Armstronga, Louis Prime i mnogih drugih. Sve je zamišljeno kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Goran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović, pokazati svoje pjevačko umijeće.

Kako su svi redom pokazali da su izvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i razne nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu. Zrinka Cvitešić je poznata po pobjedi u prvoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" te po filmu "Što je muškarac bez brkova?" koji joj je donio nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu. Mila Elegović je poznata po mnogim ulogama kako kazališnim tako i televizijskim.

Bojana Gregurić je hrvatska filmska, kazališna i televizijska glumica, koja je u svojoj karijeri nekoliko puta osvojila nagradu za Večernjakovu Zlatnu ružu. Glumila je u Našoj Maloj Klinici, Bibinom svijetu i mnogim drugim serijama. Barbara Rocco, poznata je po ulozi Anke Lovrić u popularnoj seriji “Najbolje Godine”. Hana Hegedušić je glumica koja je glumila u serijama “Bitange i Princeze”, “Odmori se, zaslužio si” u filmu “Blagajnica hoće ići na more” te mnogim drugim.

Anja Šovagović je glumica koja je odigrala 40-tak glavnih uloga u kazalištu u režijama vrhunskih hrvatskih i europskih redatelja. Iva Visković je glumica koja je hrvatskoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji “Ljubav u zaleđu”. Danko Ljuština je poznat po ulogama u serijama “Smogovci”, “Lažeš Melita” “Bitange i Princeze”, “Bumerang” i mnogim drugim filmskim i kazališnim ulogama. Igor Mešin je poznat kao voditelj glazbenog showa “Ne zaboravi stihove”, a glumio je u “Našoj maloj klinici”. Goran Mlikota, glumac kojeg svi pamtimo po ulozi u seriji “Naši i Vaši”. Goran Navojec, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Dr. Tonija Grgeča u “Našoj maloj klinici” i “Odmori se, zaslužio si”.  Filip Šovagović je glumac, redatelj, pisac i scenarist, koji je sa Goranom Navojcem glumio u seriji “Naša mala Klinika”.
 
Kako ovi filmski i kazališni velikani zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu, koji Tvornica predstavlja u četvrtak 27.5.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7), te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji