Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 14.07.2024.


Rasprodane karte za Fatboy Slim   Ispis  E-mail 
25.05.2010.

UMAGINATION i Beck's prvi puta dovode legendu svjetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Njegov nastup izazvao je veliki interes zaljubljenika u elektronsku plesnu glazbu pa su karte za nastup u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck'sperience rasprodane. Rasprodani stadion Stella Maris najbolja je najava za izvrstan party na otvorenom koji očekuje publiku iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim, britanski DJ i pionir elektronske plesne glazbe, u Umag s pratnjom stiže privatnim zrakoplovom na sam dan nastupa, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica. Uoči nastupa prisustvovat će i druženju s akreditiranim medijima u hotelu Kempinski Adriatic. Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama.

„Na nastupe više ne nosim ploče jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizualnih efekata. Stoga, i glazba i video te svjetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze izravno iz kompjutora. Sada je to pravi audio-vizualni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimki, a što ću vrtjeti te noći ovisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi“, najavio je svoj nastup Fatboy Slim.Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji