Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Od danas u prodaji ulaznice za zagrebački koncert Lady Gage   Ispis  E-mail 
30.04.2010.

Ulaznice za koncert jedinstvene i provokativne Lady Gage u prodaju kreću u petak 30. travnja od 8 sati ujutro na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te preko www.eventim.hr. Jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih izvođačica današnjice već uživa kultni status kod svojih fanova i medija tako da ne čudi što je interes za ovaj koncert jako velik. Koncert u Milanu, najavljen prošli tjedan rasprodan je za manje od 3 dana. Svatko želi biti dio svijeta Lady Gage, o čemu svjedoče rasprodani koncerti diljem Europe, pa za zagrebački koncert obožavatelji već sada opravdano vjeruju da će biti rasprodan u rekordnom roku. 

"The Monster Ball tour" započinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Zbog mahom rasprodanih koncerata diljem Europe, Lady GaGa se na jesen vraća u Europu i nastavlja svoju turneju koncertom u Helsinkiju 13. listopada. U Zagrebu nastupa 5. Studenog u Areni.

Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.ladygaga.com I www.eventim.hr

Cijene ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl u kojem će prvi puta na krov Arene biti obješeno preko 70 tona opreme su:
PARTER 500 KN
SJEDENJE 1.kategorije 550 kn
SJEDENJE 2.katergorije 420 KN
SJEDENJE 3.kategorije 370 KN
VIP LOŽA 800 kn

Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo 10 351 ulaznica - stoga požurite i na vrijeme osigurajte ulaznicu za ulazak u svijet neponovljive Lady GaGe!



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji