Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Jasna Zlokić i Marijan Ban najavljuju "Duete"   Ispis  E-mail 
30.04.2010.

Jasna Zlokić uskoro će objaviti zanimljiv album jednostavno nazvan "Dueti". Na albumu gostuju podjednako jaka izvođačka imena poput Akija Rahimovskog, Arsena Dedića, Gibonnija, Giuliana, Gorana Karana, Olivera, Saše Lozara, Tamare Obrovac, Željka Bebeka te Marijana Bana. Upravo duet s Marijanom Banom i pjesma "Skitnica", koja je obilježila karijeru Jasne Zlokić, najavljuje album "Dueti", koji će se na tržištu pojaviti već sredinom svibnja.

Iako je pjesma "Skitnica", autora Rajka Dujmića i Momčila Popadića, postala na neki način njezin zaštitni znak, Jasna Zlokić je u svojih preko 25 godina karijere i 16 albuma imala još pregršt hitova, a upravo su se oni našli na kompilaciji Zlatna kolekcija, objavljenoj 2007. godine u izdanju Croatia Recordsa.

Još od samih početaka i uspjeha na splitskim Prokurativama sa zahtjevnom pjesmom Zdenka Runjića "Nina, Nana" zbog koje je osvojila nagradu kao najbolja debitantica, Jasna Zlokić je svojim osebujnim glasom i upečatljivim pjesmama vrlo brzo postigla zapažen uspjeh, a njene pjesme obilježile su 80-e i 90-e godine.

"U svaku pjesmu sam nastojala unijeti nešto svoje duše. Nisam htjela da me ljudi pamte kao nekoga 'ko samo lipo piva. Moje pjesme nisu ništa drugo nego odraz moje radosti koja dolazi od doma." - rekla je jednom prigodom Jasna Zlokić.

Njen privatni život ostao je po strani, a u njemu je daleko od očiju javnosti uživala na isti način kao i u uspjesima u karijeri.

Album "Dueti" donosi 12 hitova raznih izvođača: Ako me nosiš na duši, Karoca, Da li znaš da te volim, Nemirno more i druge, a zanimljivi i dosad neviđeni dueti učinili su ovo izdanje jednim od najočekivanijih u svibnju.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji