Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Antonija Šola s pjesmom "Prevelika kazna" na CMC festivalu   Ispis  E-mail 
26.04.2010.

Pjesma "Prevelika kazna" nalazi se na albumu "Gdje je srce tu je dom", veselog je plesnog ritma s elementima flamenca - prava ljetna poslastica, a kao takva će se i predstaviti na ovogodišnjem CMC Festivalu. Sam album "Gdje je srce tu je dom" ne treba posebno predstavljati. Naslovna pjesma je osvojila odlično 2. mjesto na Dori, a "Milijun poljubaca" je proglašena najslušanijom skladbom festivala "Zlatne žice Slavonije" 2009. godine.

Za Antoniju je uspješan bio i nastup na "Mostar Fest"-u 2009, gdje je nagrađena nagradom publike za skladbu "Ko lane ranjena". Svi ovi uspjesi su rezultirali i odličnom prodajom albuma, koji je  već odavno prešao zlatnu nakladu.

Antonija je prošle godine osvojila i autorsku nagradu "Tv Orbis" u Makedoniji za stihove skladbe "Volim osmijeh tvoj" koja se birala izmedu 15 TV postaja te je time potvrdila status jednog od ponajboljih autora koja nagrade za svoj rad dobiva i izvan granica RH.

Krajem 2009. objavljen je i Antonijin prvi album za djecu "Zemlja sreće", koji je već gotovo prodan u zlatnoj nakladi. Podsjetimo da je prvi album Antonije Šole prodan u platinastoj nakladi, a skladbe s tog albuma su osvajale nagrade na domaćim i stranim festivalima diljem regije.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji