Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Carla Belovari snimila svoj prvi spot za pjesmu "Otići na vrijeme"   Ispis  E-mail 
24.03.2010.

Mlada pjevačica Carla Belovari jučer je na nekoliko lokacija u Zagrebu snimila spot za svoj prvi singl "Otići na vrijeme". Ujedno i prva Carlina autorska pjesma definitivno je postala pravi hit kod slušatelja i odlično stoji na top listama radio postaja. Vrtoglavi uspon u samo nekoliko tjedana po radio postajama doveo je Carlu na 1. mjesto domaće top liste singlova Otvorenog radija, ali i na 7. mjesto Hr Top 20 Media Servisa.

Redatelj ovog spota Tomislav Pović, cijelu priču zamislio je kako sam kaže kroz izraz "ne postoji put radi cilja nego radi putovanja". Upravo zato lokacije snimanja nisu bile unaprijed određene, već su Carla i Tomislav zajedno u dogovoru prošetali gradom i u tom trenutku odabrali najbolja mjesta koja su izražavala Carline emocije koje je vrlo osjećajno iznijela u pjesmi. Spot je sniman u kafiću Retro, u centru grada, u tramvaju, na Gornjem gradu....
 
- Baš iz razloga što do sada nisam snimala nijedan spot, trudila sam se biti vrlo profesionalna, ali uz redatelja Tomislava sve se činilo baš lako. Jako sam sretna i zadovoljna što je ovaj spot snimljen za moju prvu i to autorsku pjesmu "Otići na vrijeme". Pjesma je autobiografska pa mi je na neki način bilo lako uživjeti se u njenu tematiku. Pjesma govori o prekidu jednog odnosa, u mom slučaju jedne bivše veze. Za potrebe spota sam promijenila četiri odjevne kombinacije, a za sve to bio je zaslužan moj prijatelj, Ivan Friščić - ispričala je Carla koja ni u jednom trenutku nije krila svoje oduševljenje.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji