Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Šerbedžija i Tadić predstavljaju novi spot za pjesmu "Verka Kalođerka"   Ispis  E-mail 
03.03.2010.

Najnoviji singl "Verka Kalođerka" s albuma "Imam pjesmu za tebe" ovog vrhunskog dvojca koji već dvije godine osvaja publiku diljem Hrvatske i šire, doživio je svoje video ostvarenje. Ovaj zanimljiv uradak dokaz je kako jabuka zaista ne pada daleko od stabla. Naime,  redateljske palice i ovoga puta se primio Radetov sin Danilo Šerbedžija, dok je glavna ženska uloga u spotu pripala kćeri Nini koja je, poput starije sestre Lucije, također već naveliko krenula očevim stopama.

Radnja spota bazira se na izmjenama umjetničkih crno-bijelih kadrova te isječaka s nezaboravnog koncerta u Lisinskom, 22. prosinca 2009. Ovaj spot samo je uvertira u ono što očekuje sve ljubitelje Šerbedžije i Tadića i njihovog glazbenog izričaja jer će vrlo skoro moći uživati i u DVD izanju s ovog koncerta.

Inače, "Verka Kalođerka" obrada je romske tradicionalne pjesme za koju je novi aranžman napravio sam Miroslav Tadić, a cijeli album "Imam pjesmu za tebe" sastavljen je od 13 ličkih, makedonskih i romskih narodnih pjesama te nekoliko vrhunski interpretiranih Arsenovih hitova.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji