Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Premijera spota "Sa malo kapi za oči" Los Ninosa   Ispis  E-mail 
24.02.2010.

Sutra na Index.hr-u ekskluzivno pogledajte spot za pjesmu “Sa malo kapi za oči” otkačenog benda Los Ninos de los Ojos Rojos koji će se 23. ožujka zaustaviti u Zagrebu u okviru Ex-Yu turneje! Već najavljeni koncert sve je bliže, a “habla” se po gradu da će ovi Španjolci koji su nastupali na vrhunskim svjetskim festivalima, zaista prirediti “veselicu”!

Da su vatreni pogledajte u video spotu koji još nigdje nije prikazan u Hrvatskoj! “Sa malo kapi za oči” inače u originalu pripada njihovom prijatelju Javiju iz benda El malo del cuento ali kad je čuo njihovu ideju  - sam ju je ponudio za obradu i adaptaciju na hrvatski! I ovo je treća takva stvar na našem jeziku nakon hit-obrade “Moja mala” i “Evo banke” koje su kod nas poznate u izvedbi Zvonka Bogdana. Dobro ste pročitali – Zvonka Bogdana.

Spot za pjesmu “Sa malo kapi za oči” snimljen je na beogradskom Beerfestu kad su Los Ninos de los Ojos Rojos nastupili pred više od 40 000 ljudi i time pokazali da su bend koji zna kako zabaviti mnogobrojnu publiku! Unatoč veselici koju vole pripremiti na svakom koncertu, “Sa malo kapi za oči” opisali su kao “mamurnu” pjesmu, a sami procijenite je li doista takva nakon premijernog prikazivanja spota sutra na Index.hr-u!

Ulaznice za Los Ninose kupite dok još nije kasno i dođite na odličan koncert u Močvaru, 23. ožujka u 21.30 h. Cijena ulaznica je 40 kn u pretprodaji te na dan koncerta u Močvari 60 kn.   



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji