Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


"When tomorrow comes" po prvi puta na Radio pozornici   Ispis  E-mail 
22.02.2010.

Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan sa svojim koncertnim programom "When tomorrow comes", gostovat će u petak 26. veljače 2010. u Studiju Bajsić na Hrvatskoj radioteleviziji, s početkom u 20 sati u sklopu radijske emisije Radio pozornica Radija Sljeme, na poziv autora i urednika Borisa Ciglenečkog. Koncert će prenositi Radio Sljeme.

Nakon mnogobrojnih koncerata koje su održale s ovim koncertnim programom, veliko im je zadovoljstvo po prvi puta predstaviti ovaj program u Studiju Bajsić, koji bilježi samo lijepe trenutke mnogih glazbenika. Meri, Anita i Jelena u pratnji svojih glazbenika - Tin Ostreš - udaraljke, Zdeslav Klarić - glasovir i Silvio Šarunić - bas gitara i te će večeri svojim interpretacijama pokušati prenijeti poruke nekih od njima najljepših pjesama svjetske glazbene baštine.

"Budući da sam u posljednjih nekoliko godina često sudjelovala u glazbenim emisijama HRT-a, imala sam priliku zaviriti i u Studio Bajsić, iako nikada nisam nastupila u tom prostoru. Sa zanimanjem sam pratila mnoga glazbena događanja tamo, i zaista mi je drago što s ovim koncertnim programom i mi možemo biti dio i ove pozornice, zahvaljujući gospodinu Ciglenečkom" - kaže Jelena, a Meri i Anita dijele isto zadovoljstvo zbog koncerta te s nestrpljenjem očekuju sljedeći petak.

Svi koji žele sudjelovati ovom koncertu, mogu se javiti na 060 506 606 i rezervirati svoje mjesto u Studiju Bajsić na Prisavlju 3. Ulaz je slobodan.

www.meritasweb.com   
www.jelenaradan.hr



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji