Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Tržište preplavljeno krivotvorenim ulaznicama za koncert Depeche Mode   Ispis  E-mail 
12.02.2010.

Depeche Mode konačno dolazi u Zagreb, 14. veljače, na samo Valentinovo. Kako je najavljeno, bend dolazi dan ranije, a svoje oduševljenje redovito rasprodanim koncertima u Hrvatskoj ne skrivaju što će se najbolje vidjeti na koncertu. Odlučili su prošetati gradom, a za tu priliku su naručili Mercedes Viano kombije i to po jedan za svakog člana benda.

Dečki su imali još nekoliko zanimljivih zahtjeva od kojih vrijedi izdvojiti: Chill out soba u kojoj će se zabavljati i opuštati prije i poslije koncerta, soba za trening i igranje stolnog nogometa, maserka za opuštanje prije koncerta, a zanimljivo je i da žele da sve prostorije u Areni budu na točno 24 stupnjeva.
 
No da ovaj koncert neće proći glatko kako smo svi očekivali, upućuje provjerena informacija da su se na tržištu pojavile krivotovrene ulaznice i to u nevjerojatnom broju od nekoliko tisuća. S obzirom da je koncert rasprodan i da ulaznica neće više biti u prodaji, apeliramo na sve da ukoliko žele kupiti ulaznicu putem oglasnika ili na neki drugi način, a ne preko ovlaštenog prodajnog mjesta, obrate pozornost na glavne značajke originalne ulaznice:
1- Obojana vlakna:  obojana vlakna utisnuta su u strukturu papira što se može osjetiti pod prstima
2- UV tisak- na ulaznici se nalaze Ticketpro logotipi  koji su vidljivi samo pod UV svijetlom
3- Vodeni žig ' zvijezde' vidljive su kada se ulaznica gleda prema svijetlu
4- Bar kod: unikatni bar kod omogućuje samo jedan ulazak po ulaznici, bez obzira na pojavu kopije, što znači da će samo prvoj skeniranoj ulaznici biti dopušten ulaz. Kod je otisnut na dva mjesta na ulaznici kako bi se osigurao integritet u slučaju oštećenja, a kod se skenira te ga računalo očitava.
5- Zaštitna folija na poleđini ulaznice

U svrhu zaštite Lupa promocije, Ticketproa i svih kupaca ulaznica na ovlaštenom prodajnom mjestu, primorani smo poduzeti najstrože mjere osiguranja na sljedeći način: prva kontrola ulaznica UV lampom i vizualnim pregledom valjanosti ulaznice obavljat će se prije samog ulaza u Arenu. Samo oni koji imaju valjanu ulaznicu će moći pristupiti skeniranju bar koda svoje ulaznice, dok će svi s krivotvorenim ulaznicama biti izdvojeni i pod pratnjom osiguranja predani policiji s obzirom da je krivitvorenje zakonom kažnjivo dijelo. Zato preporučamo svima koji imaju ili sumnjaju da posjeduju krivotvorinu, niti ne dolaze u Arenu jer ćemo baš sve s lažnom ulaznicom prekršajno, odnosno kazneno procesuirati.

KATEGORIZACIJA ULAZA:
Oznaka ISTOK dolje/gore- ulaz C
Oznaka ZAPAD dolje/gore – ulaz A
Oznaka JUG dolje/gore – ulaz B

Također molimo sve posjetitelje da dođu što ranije jer će, upravo zbog stroge kontrole ulaznica, protok ići sporije te će od 17-24h na snazi biti posebna regulacija prometa.

Vrata Arene otvorit će se u 18 sati, Nitzer Ebb počinje sa zagijavanjem već u 19:20, a Depeche mode stupa na pozornicu u točno 20:30.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji