Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Trijumfalna pressica za trijumfalni povratak Plavog orkestra   Ispis  E-mail 
03.02.2010.

Povodom velikog koncerta koji će Plavi Orkestar održati u zagrebačkoj Areni 13. ožujka te izlaska novog studijskog albuma,  održana je tiksovna konferencija. Kako je i u samom pozivu za pressicu bilo najavljeno, točno u podne na vratima BP cluba pojavili su se svi članovi benda upotpunjeni novim snagama, DJ-icom Reom i klavijaturisticom Dašom koje su im se pridružile na ovom projektu.

U dobroj atmosferi uz zvukove starih hitova i novog singla Amerika, koji je već poharao hrvatske top ljestvice, pred velikim brojem novinara, Loša i bend pozdravili su sve okupljene te najavili veliki povratak na scenu. Turneja uključuje četiri koncerta, te će Plavci osim u Zagrebu nastupiti i u Ljubljani, Beogradu i Sarajevu. Također je najavljen i dugoočekivani  studijski album kojeg je predstavio prvi čovjek Dallas-a, Goran Lisica - Fox.

Na upit kako to da su se odlučili vratiti nakon 10 godina pauze, Loša je odgovorio da nisu jedan od onih bendova koji koristeći svoje ime svakih par godina kreću u "povratničke" turneje, već čekaju pravi trenutak za trijumfalni "comeback". Nakon službene press konferencije koju je vodio Dalibor Petko bend je davao izjave za pojedine medije.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji