Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Diskurz album i bend godine   Ispis  E-mail 
05.01.2010.

Uz naslov "Buntovni Diskurz je bolji čak i od Gustafa" u prekjučerašnjem je Jutarnjem listu objavljen Top 10 najboljih domaćih albuma 2009. godine po izboru glazbenih kritičara Ilka Čulića i Saleta Dragaša. Riječki punk rock trojac Diskurz, čiji debi album "U protivnom" je objavljen u svibnju, pobjedu je odnio ispred mnogih renomiranih imena naše scene.

""U protivnom" produkcijski je posve u stilu punk-rocka kakvog furaju Diskurz čija je možda najveća kvaliteta što uspješno prenose energiju s koncerata na studijske snimke, dok uživo zvuče poput velikog praska koji nam je toliko trebao. Album i bend godine!" - zaključuju Čulić i Dragaš objašnjenje zbog čega su baš Riječani ovogodišnji pobjednici.

S druge strane stigao je komentar benda: "Ovakva scena ne zaslužuje ljestvicu i uključujući i nas, nije bilo boljeg izbora."

U godini koja je iza nas Diskurz su sa nahvaljenog debija skinuli dva singla ("Želite" i "Debela glava"), pokupili sjajne recenzije te odsvirali nekoliko zapaženih velikih nastupa (Mars Fest, Rokaj fest, Pozitivan koncert, predgrupa Mudhoney, svirke u Puli, Splitu...). U 2010. su ušli sa puno gotovih demosa za novi album koji će biti objavljen krajem godine.

Cijeli poredak možete pogledati na http://www.jutarnji.hr/buntovni-diskurz-je-bolji-cak-i-od-gustafa--/450441/




Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji