Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 24.02.2024.


PRLJAVO KAZALIŠTE - RADIO DUBRAVA   Ispis  E-mail 
22.07.2004.
PRLJAVO KAZALIŠTE - RADIO DUBRAVA
Dallas Records  

Novi studijski album grupe PRLJAVO KAZALIŠTE prvi je nakon petogodišnje diskografske stanke. U snimanju materijala u studiju Hrvatskog radija su se članovima grupe pridružili D.Vorih i M.Križan. Za prvi single izabrana je naslovna pjesma «Radio Dubrava» 

 

Diskografija:
-Prljavo kazalište (Suzy,1979.)
-Crno bijeli svijet (Suzy, 1980.)
-Heroj ulice (Suzy, 1981.)
-Korak od sna (Suzy, 1983.)
-Zlatne godine (Jugoton, 1985.)
-Zaustavite zemlju (Suzy, 1988.)
-Sve je lako kad si mlad(Live) (Suzy, 1989.)
-Devedeseta (Jugoton, 1990.)
-Lupi petama… (Crno Bijeli Svijet, 1993.)
-Božićni koncert (Live) (Crno Bijeli Svijet, 1995.)
-S vremena na vrijeme (Croatia Records, 1996.)
-XX godina (Live) (Crno Bijeli Svijet, 1997.)
-Dani ponosa i slave (Croatia Records, 1998.)
-77-99/Sve je lako kad si mlad (Suzy/Crno Bijeli Svijet, 2001.) 
-Radio Dubrava (Dallas Records, 2003.)


Pregled izdanja
Pregled po izdavačima

Prošla izdanja


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji




Hosted by POSLUH www.posluh.hr