Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 03.12.2022.


TONI CETINSKI - A SADA...   Ispis  E-mail 
22.07.2004.
TONI CETINSKI - A SADA...
Hit Records  

Novi album TONIJA CETINSKOG donosi 14 pjesama koje kao autori potpisuju: M.Buljan, N.Ninčević, B.Kovačić, P.Ramljak, O.Stoiljković, Inca, D.Juranović-D'Knock, M.Tetarić, G.Radić, P.Martinjak-Peggy, A.Pecotić, G.Tomljanović, Capurro-Di Capua, te sam T.Cetinski. Najveći dio snimanja obavljen je u dvorcu na otoku Sv.Andrija kraj Rovinja, te dijelom u studijima u Zagrebu i Velikoj Gorici.
U snimanju su uz prije spomenute sudjelovali:V.Magdalenić-Max, K.Zebić, D.Kokanović-Kokan, N.Lovrenčić, D.Ilić, D.Scholz, R.Vrbančić, Z.Švigir, Cortex Team, S.Sekulović-Skansi, S.Berković, M.Lesić, I.Geržina, Fresh Jay, G.Kovačić i D.Vale. Prvi single je pjesma izvedena na ovogodišnjem izdanju «Radijskog festivala» - «Blago onom tko te ima». Više informacija potražite na web-stranici

 

1.BLAGO ONOM TKO TE IMA
2.MOJE SVE
3.OSTANI ZAUVIJEK
4.SVE BIH OPET
5.RIJEKA LJUBAVI
6.DAJ MI SVE
7.ZAUVIJEK
8.NEBO IZNAD NAS
9.ZVIJEZDA
10.SVE SVOJE SNOVE
11.IZ DANA U DAN
12.TI
13.RECI DA LI ZNAŠ
14.O SOLE MIO

Diskografija:
-Srce nikad ne laže (Suzy,1990.)
-Ljubomora I  (Orfej, 1992.)
-Ljubomora II (Orfej, 1993.)
-Ja sam zaljubljen (Zg Zoe Music, 1994.)
-Dance hits 94 (Maxi single) (Zg Zoe Music, 1994.)
-Ljubav i bol (Zg Zoe Music, 1995.)
-Prah i pepeo (Zg Zoe Music, 1996.)
-A1 (Croatia Records/s.i.n., 1998.)
-Triptonyc (Cantus, 2000.)
-A sada... (Hit Records, 2003.)


Pregled izdanja
Pregled po izdavačima

Prošla izdanja


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji




Hosted by POSLUH www.posluh.hr